Mydełko sandałowe Medimix

Mydełko sandałowe Medimix

Waga: 125g

7.59

Kup więcej, zapłać mniej
1-2 7.59zł
3-5 7.21zł
6+ 6.98zł

Wysyłamy w: 1-4 dni robocze  Zamówienia telefoniczne: 790 660 222

Koszty wysyłki: Kurier (Pocztex): 11zł  Kurier pobranie (Pocztex): 14zł

Darmowa dostawa powyżej 90 PLN dla zamówień płatnych przelewem

Ajurwedyjskie mydełko wzbogacone wyciągami ziołowymi oraz  naturalnym olejkiem sandałowym.

Właściwości mydełka sandałowego Medimix:

  • przywraca cerze świeży wygląd
  • dodaje skórze blasku
  • sprzyja rozjaśnieniu przebarwień
  • działa antyseptycznie
  • na długo pozostawia na ciele przyjemny sandałowy zapach
  • nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego

Wskazania do stosowania mydełka Medimix:

  • trądzik
  • przetłuszczanie cery
  • przebarwienia

Skład:
Olejek Eladi, olejek sandalowy, perfum, barwnik.

W skład mydełka Medimix wchodzą następujące wyciągi ziołowe:

  1. Kushthah 0.915%
  2.  Tvak, Chocham 0.915%
  3. Sthulailaa, Bhadrilaa 0.44%
  4.  Priyangu, Phalini 0.44%
  5. Jataamaamsi 0.44%
  6. Vaalakkam, Hriberam 0.44%
  7. 7. Saathi, Karchurah 0.44%
  8. Tamalapatram 0.44%
  9. Thagarah 0.44%
  10. Jaali, Jaatiphalah 0.44%
  11. Devadaaru 0.44%
  12. Haridra, Varavamini 0.44%
  13. Salah, Ashvakamah 0.44%
  14. Naagapushpah 0.44%
  15. Sallaki 0.44%
  16. Gugguluh 0.44%
  17. Ela 0.44%
  18. Mayurashikha 0.44%
  19. Satbalan 0.44%
  20. Bolah, Rasagandha 0.44%
  21. Aguruh 0.44%
  22. Saralah 0.44%
  23. Chandaa 0.44%
  24. Khadirah 0.44%
  25. Punnaagah 0.44%

Waga: 125g

Kraj pochodzenia

Indie

Składnik

drzewo sandałowe

Nuta zapachowa

zapach sandałowy

Rodzaj

kosmetyki ajurwedyjskie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Be the first to review “Mydełko sandałowe Medimix”

Drzewo sandałowe w kosmetyce

Olejek z drzewa sandałowego wykazuje szereg właściwości, które sprawiają, że na dobre zadomowił się w kosmetologii. Ma silne działanie przeciwzapalne, antyseptyczne, przeciwgrzybicze. Łagodzi świąd i podrażnienia, przyspiesza gojenie ran, zmniejsza widoczność blizn, wybiela i rozjaśnia skórę, wyrównuje jej koloryt. Działa tonizująco i ściągająco, ogranicza wydzielanie sebum. Jest więc szczególnie zalecany w przypadku cery tłustej i trądzikowej, a także w przypadku skóry z widocznymi przebarwieniami. Olejek sandałowy to również emolient, który zapobiega nadmiernej utracie nawilżenia.

Zobacz kosmetyki z drzewem sandałowym lub poczytaj o zastosowaniu drzewa sandałowego w kosmetyce.