Orientalne perfumy w olejku Nebras

23.00

Wysyłamy w: 1-4 dni robocze  Zamówienia telefoniczne: 790 660 222

Koszty wysyłki: Kurier (Pocztex): 11zł  Kurier pobranie (Pocztex): 14zł

Darmowa dostawa powyżej 90 PLN dla zamówień płatnych przelewem

Arabskie perfumy Al-Rehab cechuje wysoka jakość i długotrwałość. Wytwarzane są z naturalnych esencji, nie zawierają alkoholu, nie podrażniają skóry. Wyraziste zapachy orientalnych nut towarzyszyć Ci będą cały dzień, dostarczając właśnie tego, czego potrzebujesz. Idealne na każdą okazję. Ten koncentrat perfum służyć Ci będzie przez wiele miesięcy, a jego poręczny rozmiar idealnie zmieści się w każdej torebce. Łatwa jest również aplikacja dzięki aplikatorowi w kulce Roll-on. Olejki bardzo dobrze wchłaniają się, nie pozostawiając tłustych plam na ubraniach. Wystarczy rozprowadzić niewielką ilość perfum w okolicach nadgarstków, dekoldu, szyi, uszu i cieszyć się egzotycznym i oryginalnym aromatem.

Nebras to niesamowita mieszanka: delikatna róża wymieszana ze słodkimi cytrusami, przyprawiona odrobiną konwalii i jaśminu, a całość skąpana w oudzie i sandałowcu. Obok tego zapachu nie można przejść obojętnie, tak jak nie przechodzi się obojętnie obok cudownych, arabskich ogrodów. Zapach cudownie orientalny, wciągający, uzależniający.

Nuta zapachowa

zapach jaśminowy

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Be the first to review “Orientalne perfumy w olejku Nebras”

Jaśmin w kosmetyce

Jaśmin to ceniony od wieków afrodyzjak. Pochodzi z Azji, gdzie zdobił cesarskie ogrody. Jego nazwa wywodzi się z arabskiego słowa yasmine, oznaczającego prezent, dar od boga. Jaśmin ceniony jest ze względu na swój cudowny zapach i właściwości aromaterapeutyczne. W wielu kulturach ma także znaczenie symboliczne. W Indonezji towarzyszy często w ceremonii zaślubin, symbolizując czystość i wieczną miłość. Uważany jest za narodowy kwiat Filipin i Pakistanu. Cenne właściwości aromaterapeutyczne jaśmin zawdzięcza obecnym w jego kwiatach olejkom lotnym.

Zobacz jaśminowe kosmetyki lub poczytaj o zastosowaniu jaśminu w kosmetyce.