Wrz 26, 2019

Olej z amarantusa w kosmetyce

Kategorie:
Olej z amarantusa w kosmetyce

Olej z amarantusa zyskuje coraz większe uznanie nie tylko w diecie, ale również w kosmetyce. Jest chętnie stosowany w wielu formułach kremów, szamponów, maseczek i balsamów. Posiada bardzo dobre właściwości emoliencyjne. Doskonale pielęgnuje zarówno skórę jak i włosy. Wspomaga łagodzenie wielu dolegliwości skórnych.

czytaj więcej →