Mar 6, 2017

Olejek z dzikiej róży w kosmetyce

Kategorie:
Olejek z dzikiej róży w kosmetyce

Olejek z dzikiej róży pozyskiwany jest w wyniku tłoczenia nasion znajdujących się w owocach rośliny. To naturalny eliksir piękności, który doskonale sprawdza się w pielęgnacji każdego typu cery. Spełni oczekiwania zarówno skóry suchej i dojrzałej, jak i mieszanej oraz tłustej. Wspomaga walkę ze zmarszczkami, przebarwieniami, rozstępami oraz trądzikiem. Jest lekki i dobrze się wchłania. Nie pozostawia na skórze nieprzyjemnej, tłustej, lepkiej warstwy. Może być stosowany pod makijaż oraz na wrażliwe okolice oczu. Nie powoduje podrażnień i jest dobrze tolerowany przez skórę skłonną do alergii. czytaj więcej →